PAULIE GARAND: KOMPLETNÍ CD DISKOGRAFIE

Tip
Diskografie WEB2

PACK OBSAHUJE KOMPLETNÍ CD DISKOGRAFII PAULIEHO GARANDA (9CD):

MOZOLY (2006, RE-PRESS 2021)
HARANT (2010)
V HLAVNÍ ROLI (2012)
MOLO (2014)
BOOMERANG (2015)
NIRVANA (2017)
DANK (2018)
MEZI PRSTY (2020)
MONOLOGY (2020)

1 999 Kč
Skladem

PACK OBSAHUJE KOMPLETNÍ CD DISKOGRAFII PAULIEHO GARANDA (9CD):

MOZOLY (2006, RE-PRESS 2021)
HARANT (2010)
V HLAVNÍ ROLI (2012)
MOLO (2014)
BOOMERANG (2015)
NIRVANA (2017)
DANK (2018)
MEZI PRSTY (2020)
MONOLOGY (2020)